Aankoopmakelaar

Als je een woning wilt kopen sta je voor de keuze: alles zelf doen of een eigen aankoopmakelaar inschakelen? Het is slim ons als aankoopmakelaar in te schakelen. Onze NVM-aankoopmakelaar is een ervaren onderhandelaar die de markt goed kent en zichzelf terugverdient. Uit onderzoek blijkt dat je met een aankoopmakelaar geld bespaart.

Als je ons als aankoopmakelaar inschakelt kies je voor zekerheid. Wij begeleiden je tijdens het hele aankoopproces, dat is van de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris. Een belangrijk onderdeel in het aankoopproces is het onderhandelen, maar we adviseren ook over de courantheid en marktwaarde, omgevingsfactoren en eventuele juridische haken en ogen. Een bouwkundige keuring door een onafhankelijk expert behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Een verkoopmakelaar behartigt uitsluitend de belangen van de verkoper. De aankoopmakelaar komt alleen voor de belangen van de koper op. Met je eigen aankoopmakelaar kom je beslagen ten ijs: je neemt je eigen deskundige mee die het hoofd koel houdt als het spannend wordt en alleen voor jouw belang als koper opkomt!

Leuk huis gezien in Borger of omgeving? Neem je eigen NVM-makelaar mee! Met je eigen aankoopmakelaar bespaar je tijd en geld en voorkom je problemen.

Gratis waardebepaling?

Wilt u een GRATIS waardebepaling van uw woning? Maak dan nu een afspraak met ons.
Twitter berichten
Oosterom Makelaardij o.g.     -     Achter de Brink 31     -     9531 AZ Borger     -     T 0599 - 234605     -     E info@oosterom-makelaardij.nl