Aankoopmakelaar

Een woning kopen is niet iets dat je dagelijks doet. En je staat voor de keuze: alles zelf doen of een aankoopmakelaar inschakelen? Het is slim ons als aankoopmakelaar in te schakelen. Met je eigen aankoopmakelaar bespaar je geld. Onze NVM-aankoopmakelaar is een ervaren onderhandelaar die de markt goed kent en zichzelf terugverdient.

Als je ons als aankoopmakelaar inschakelt kies je voor zekerheid. Wij begeleiden je tijdens het hele aankoopproces, dat is van de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris. Een belangrijk onderdeel in het aankoopproces is het onderhandelen. We adviseren je over de courantheid en marktwaarde, omgevingsfactoren en eventuele juridische haken en ogen. Een bouwkundige keuring door een onafhankelijk expert behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Wat is het verschil tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar? Een verkoopmakelaar behartigt uitsluitend de belangen van de verkoper. De aankoopmakelaar komt alleen voor de belangen van de koper op. Met je eigen aankoopmakelaar kom je beslagen ten ijs: je neemt je eigen deskundige mee die het hoofd koel houdt als het spannend wordt en alleen voor jouw belang als koper opkomt!

Heb je een leuk huis gezien in Borger of omgeving? Schakel ons in als aankoopmakelaar. Met je eigen aankoopmakelaar bespaar je tijd en geld en voorkom je problemen!

Wat is mijn woning waard?

Wil je GRATIS een indicatie van de waarde van je woning? Maak nu een afspraak met ons.
Twitter berichten
Oosterom Makelaardij o.g.     -     Achter de Brink 31     -     9531 AZ Borger     -     T 0599 - 234605     -     E info@oosterom-makelaardij.nl