BORGER, Aan de Strengen 4

Te koop of te huur: op bedrijventerrein ‘Aan de Strengen’ gelegen VRIJSTAANDE BEDRIJFSRUIMTE met kantoren op de begane grond en verdieping (totaal 208 m²) en 539 m² bedrijfsruimte (waarvan 375 m² te huur aangeboden). Het bouwjaar is 2005. Het gebouw is volledig geïsoleerd. Het kantorengedeelte is uitgerust met HR++ beglazing, screens, centrale verwarming, airconditioning en systeemplafonds. De bedrijfsruimte is voorzien van betonvloeren en overheaddeuren. Op het verharde en omheinde buitenterrein is voldoende ruimte om te parkeren, aan de voorzijde (voor de kantoren) bevinden zich 4 parkeerplaatsen voor bezoekers. Het gebouw staat op 1.815 m² eigen grond. Gedeeltelijke huur (bijv. loods of afzonderlijke kantoorruimte) is eventueel mogelijk

Gesitueerd op een kleinschalig bedrijventerrein aan de rand van het Hondsrugdorp Borger, nabij de N34. Borger is een levendig dorp en heeft onder andere een compleet winkelbestand, huis- en tandarts, apotheek, scholen, kerk, goede sport- en recreatieve voorzieningen (waaronder subtropisch zwembad Hunzedal), goede busverbindingen.

Indeling: entree met garderobe, kantoorruimte, archiefruimte, gang met toiletgroepen (damestoilet en herentoilet met urinoir), werkkast.
Bedrijfsruimte: opslagruimte (thans in gebruik als wasruimte), inpandige berging, bedrijfsruimte met betonvloer en overheaddeuren, de overheaddeuren hebben een hoogte van 3,50 m³.
Verdieping: ontvangstruimte, 2 kantoren waarvan één met keukenblok, hal, toilet, vergaderruimte, keuken.


Vraagprijs € 435.000,-- k.k. | Huurprijs kantoren en 375 m² bedrijfsruimte: € 2.200,-- excl. BTW per maand
Oosterom Makelaardij o.g.     -     Achter de Brink 31     -     9531 AZ Borger     -     T 0599 - 234605     -     E info@oosterom-makelaardij.nl