Bedrijfsaanbod

BORGER, Buinerstraat 7 – VERKOCHT

Aan de rand van Borger gelegen VRIJSTAAND GEBOUW met overkapping en verhard erf met een houten berging. Oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1930, nadien verbouwd en vergroot in 1990. Het gebouw werd als verenigingsgebouw FNV gebruikt voor onder andere vergaderingen. Gedeeltelijk voorzien van dak- en gevelisolatie, gedeeltelijk dubbel glas en centrale verwarming met een Bosch combiketel. Oppervlakte eigen grond 840 m².

De bestemming van het perceel is: maatschappelijk. In de bestemmingsplanvoorschriften staan de volgende mogelijkheden voor gebruik van de voor maatschappelijk aangewezen gronden vermeld: voorzieningen op het gebied van educatie, waaronder begrepen peuterspeelzaal, kinderopvang en naar de aard daarmee gelijk te stellen voorzieningen, religieuze, sociaal-culturele voorzieningen, sociaal-medische voorzieningen en publieksgerichte dienstverlening.

Indeling: entree met garderobe en toiletgroepen (dames en herentoiletten, elk met portaal, invalidentoilet), zaal met een oppervlakte van 92 m², keuken, berging met buitendeur. De begane grond is voorzien van plavuizenvloeren.
Verdieping: zolder, hier bevindt zich de verwarmingsketel.

VERKOCHT

Brochure downloaden