BORGER, Torenlaan 6

Te koop of te huur in het centrum van het toeristische Hondsrugdorp Borger: VRIJSTAAND WOON-/WINKELPAND met eenvoudige bovenwoning op 349 m² eigen grond. Het oorspronkelijke bouwjaar is 1917. Voorzien van centrale verwarming met een HR combiketel.

Wegens de combinatie van het exploiteren van meerdere zaken en gezondheidsklachten wenst de eigenaar dit object van de hand te doen. De inventaris is over te nemen, prijs op aanvraag. Het object werd gebruikt als pizzeria en is ook geschikt te maken voor andere doeleinden. Het bestemmingsplan geeft de volgende functies aan voor deze locatie: detailhandel, dienstverlening, kantoren, woondoeleinden.

De ligging van het bedrijf is bijzonder te noemen: aan de voorzijde van het pand is een overdekt terras aan de winkelstraat en de achterzijde ligt aan de doorgaande weg. Geen automobilist die dit object over het hoofd ziet!

Huidige indeling: het restaurant biedt ruimte aan 55 gasten en het overdekte terras beschikt over 8 tafels met 32 zitplaatsen, toiletgroep (dames- en herentoilet met portaal), provisiekelder, naast het pand is een ruime doorloop naar een aparte ruimte met een eigen entree, daarnaast bevinden zich de keuken en een opslagruimte. De totale oppervlakte op de begane grond is 180 m².
Verdieping: eenvoudige bovenwoning die momenteel verhuurd is.


Prijs op aanvraag
Oosterom Makelaardij o.g.     -     Achter de Brink 31     -     9531 AZ Borger     -     T 0599 - 234605     -     E info@oosterom-makelaardij.nl