Bedrijfsaanbod

ZWARTEMEER, Zuidervaart OZ 29

Hondenpension annex hondenfokkerij te koop. Dit geheel bestaat uit een BEDRIJFSWONING met aangebouwd BEDRIJFSGEDEELTE (hierin bevindt zich een hondenverblijf met binnen- en buitenkennels) en carport op 5.195 m² grond. Het bouwjaar is 1960. De woning is voorzien van spouwmuurisolatie (aangebracht in 2017), kunststof goten (aangebracht omstreeks 2005), grotendeels dubbele beglazing en gedeeltelijk kunststofkozijnen. Voorzien van centrale verwarming met een Remeha combiketel (lease). Verder bevinden zich achter het kennelgebouw 2 oude vervallen schuren (37 m² en 51 m²) die gerenoveerd of gesloopt moeten worden. De schuur rechts op de 2e foto hoort niet bij de woning.

De bestemming van dit object is: hondenfokkerij met bedrijfswoning. Wonen zonder bedrijf behoort binnen deze bestemming niet tot de gebruiksmogelijkheden. Mooie ligging direct bij de afrit van de A37. Het perceel is ruim een halve hectare groot en bestaat uit tuin, erf met parkeerplaats en carport en grasland dat voldoende ruimte biedt voor het houden van dieren. Ligging op circa 700 meter van het centrum van Zwartemeer met diverse voorzieningen.

Indeling bedrijfswoning: hal met plavuizenvloer, provisiekelder, eetkamer 12 m² met plavuizenvloer en vaste kast, woonkamer 21 m² met houtkachel, keuken 8,5 m² met afzuigkap en gaskookplaat, gecombineerde douche- en toiletruimte.
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (elk met vaste kast, één met deuren naar plat dak, 10 m², 13 m² en 6 m²).
Zolder: bevloerde bergruimte.
Indeling kennelgedeelte: ruimte van 62 m² met een eenvoudig aanrecht, witgoedaansluiting, 12 binnenkennels en 6 buitenkennels, de gehele ruimte is voorzien van een plavuizenvloer.

Vraagprijs € 259.000,– k.k.

Brochure downloaden