Paardenobjecten

VALTHERMOND, Zuiderdiep 520 – VERKOCHT

VERKOCHT – Op ruim een hectare grond gelegen VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met inpandige deel (235 m²) met stallen, vrijstaande garage (66 m²), vrijstaande schuur (226 m²), open kapschuur (218 m²), erf, tuin en weiland. Door de oppervlakte van het kavel (10.632 m²) geschikt (te maken) voor het houden van dieren. De boerderij is oorspronkelijk gebouwd in 1890. Voorzien van centrale verwarming met een combiketel, gedeeltelijk vloerisolatie, gedeeltelijk dubbele beglazing en 22 zonnepanelen.

Het lintdorp Valthermond ligt in de gemeente Borger-Odoorn en heeft circa 3375 inwoners. De boerderij staat in een landelijke omgeving, aan de achterzijde is er uitzicht over landerijen. In Valthermond zijn diverse voorzieningen, waaronder een supermarkt, medisch centrum, basisscholen en sportverenigingen. Het dorp ligt centraal ten opzichte van de plaatsen Musselkanaal en Stadskanaal, Borger, Exloo en Emmen.

Indeling: entree en gang, woonkamer 35 m² met massief houten vloer en houtkachel, woonkeuken 19 m² voorzien van plavuizenvloer en inbouwapparatuur, slaapkamer 17 m², tussenhal, provisiekelder, badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel, achterentree, toilet, doucheruimte, tuinkamer met openslaande deuren (dit vertrek is in gebruik als slaapkamer, voorheen garage), bijkeuken met binnendoor naar de inpandige deel/schuur van 235 m², deze ruimte is aan de voor- en achterzijde voorzien van baanderdeuren.
Verdieping: overloop, 4 slaapkamers (7 m², 8 m², 13 m² en 13,5 m²), bergruimte, zolder 23 m².