Paardenobjecten

WESTDORP, De Mepscheweg 5 – VERKOCHT

VERKOCHT

Helemaal vrij wonen op de Hondsrug! Buren op grote afstand. VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met aangebouwde schuur, erf, tuin met buitenzwembad, zonneterras en weiland. Kaveloppervlakte meer dan een hectare en ingericht voor het houden van paarden. De boerderij is oorspronkelijk gebouwd in 1912 en werd in de loop van de jaren verbouwd. Het voorhuis is gedeeltelijk voorzien van gevelisolatie, verder uitgerust met dubbele beglazing en centrale verwarming met een Intergas combiketel en vloerverwarming in de badkamer.

Op het erf is voldoende ruimte om te parkeren, in de aangebouwde schuur is ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. In de besloten tuin zit je helemaal vrij. Er is een zonneterras, een overdekt terras (met schaduwdoek) en een zwembad (afmeting 10 x 5 m¹). Verder is er een tuinhuis met overkapping, een houten schuur met overdekte berging en in de tuin is altijd wel een plekje met zon of juist schaduw te vinden. De rijbak heeft een afmeting van 20 x 40 m¹. De totale oppervlakte van het perceel is 12.360 m².

Indeling: hal met toilet en vaste kast, wasruimte, woonkamer 47 m² met plavuizenvloer, tuindeuren en rookkanaal, woonkeuken 24 m² voorzien van inbouwapparatuur en dakramen, gang, 4 slaapkamers (14,75 m², 11 m², 12,7 m² en 18,8 m² met buitendeur), de badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche, wastafelmeubel en 2e toilet, de aangebouwde schuur heeft een oppervlakte van 151 m² en is voorzien van een betonvloer, 2 paardenstallen, een zadelkamer, baanderdeuren aan de voor- en achterzijde en een zolder (hier bevindt zich de verwarmingsketel).
Verdieping: zoldervertrek (werk- of slaapkamer) van 16 m² met laminaatvloer.

In Westdorp vind je rust, ruimte en de stilte kun je er horen. Langs het dorp stroomt het kanaal Buinen-Schoonoord. Dit kanaal wordt overspannen door een oude ophaalbrug in de Schoonloërstraat. In het verleden heeft in het dorp een havezate van de familie De Mepsche gestaan. Westdorp ligt vlakbij Borger, dat een compleet winkelaanbod en andere voorzieningen heeft.

Verkocht