Woning verkopen

Bij het verkopen van een woning komt nogal wat kijken. Wat is een realistische vraagprijs, hoe trek je zoveel mogelijk kijkers en hoe zit het precies met het koopcontract en ontbindende voorwaarden? Door onze ervaring en kennis kennen wij het klappen van de zweep. Wij vertellen je graag over onze werkwijze in het traject naar een succesvolle verkoop van je woning in Borger of omgeving.

Omdat de verkoper wettelijk verplicht is de koper eerlijk te informeren begint een succesvolle verkoop met het verzamelen van informatie over de woning. Door duidelijke informatie te verstrekken worden misverstanden en nawerk voorkomen.

Door middel van ons netwerk en een slimme verkoopstrategie, waarin een optimale presentatie op ons kantoor, onze website en funda niet mogen ontbreken, brengen wij de woning onder de aandacht van potentiƫle kopers.

Met een realistische kijk op de woningmarkt en doortastend optreden in onderhandelingen behalen wij voor jou het beste verkoopresultaat waarbij jouw belang als verkoper voorop staat!

Zodra de woning verkocht wordt zorgen wij voor een snelle en correcte afhandeling, waarbij de gemaakte afspraken schriftelijk worden vastgelegd, zodat de oplevering van de woning en de overdracht bij de notaris optimaal verlopen.

Wat is mijn woning waard?

Wil je GRATIS een indicatie van de waarde van je woning? Maak nu een afspraak met ons.
Twitter berichten
Oosterom Makelaardij o.g.     -     Achter de Brink 31     -     9531 AZ Borger     -     T 0599 - 234605     -     E info@oosterom-makelaardij.nl