2e Exloermond - Zuiderdiep 240A

Status: Verkocht

€ 425.000,- k.k.

Terug naar overzicht

Deel deze woning op:

Overzicht

Landelijk wonen in een VRIJSTAANDE WONING met bijgebouwen die voor meerdere doeleinden geschikt zijn (te maken). De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1965. Daarna verbouwd en vergroot. Het woongedeelte is grotendeels voorzien van isolatie, kunststofkozijnen met HR++ beglazing, heteluchtverwarming en een pelletkachel. Daarnaast is de gehele woning geïmpregneerd. Bij de woning hoort een erf met twee ingangen, dat plaats biedt voor het parkeren van meerdere auto’s. Achter de woning ligt een...

Straat en Huisnummer: Zuiderdiep 240A
Plaats: 2e Exloermond
Postcode: 9571 BN
Woningtype: Vrijstaande woning
Status Verkocht
€ 425.000,- k.k.
Download brochure

2e Exloermond - Zuiderdiep 240A

Landelijk wonen in een VRIJSTAANDE WONING met bijgebouwen die voor meerdere doeleinden geschikt zijn (te maken). De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1965. Daarna verbouwd en vergroot. Het woongedeelte is grotendeels voorzien van isolatie, kunststofkozijnen met HR++ beglazing, heteluchtverwarming en een pelletkachel. Daarnaast is de gehele woning geïmpregneerd. Bij de woning hoort een erf met twee ingangen, dat plaats biedt voor het parkeren van meerdere auto’s. Achter de woning ligt een vrije en besloten tuin met een veranda, chalet (werkruimte), zonneterras en gazon. Vanuit de tuin is er uitzicht over landerijen. Het geheel staat op 2.640 m² grond.

Het object heeft de bestemming: bedrijf. Op dit moment wordt het bestemmingsplan herzien. Het voorontwerp heeft ter inzage gelegen en de gemeente is nu alle inspraakreacties aan het verwerken. Wanneer deze reacties zijn verwerkt, komt het ontwerp ter inzage waar de mogelijkheid wordt geboden voor het indienen van een zienswijze. Als er zekerheid is dat de “bedrijfsbestemming” vervalt en er wordt verzocht om een “woonbestemming” kan de gemeente deze wijziging nog meenemen aan de voorkant bij de herziening. Of juist andersom, dat men graag de bedrijfsbestemming wil behouden zoals deze er nu ligt. Dan wordt er niets veranderd.

In één van de bijgebouwen bevindt zich een ruimte die in gebruik is voor slotcar racing. Deze ruimte is voorzien van infraroodverwarming en een pelletkachel. De ruimte met ruwbouwopstelling kan voor meerdere doeleinden worden ingericht en is voorzien van een pelletkachel, de ruwbouw bevat een grote ruimte die als voor mindervaliden aangepaste toiletruimte kan fungeren. Boven deze ruimtes bevindt zich een zolder over de gehele lengte, die is opgedeeld in twee delen. Naast het race gedeelte is een atelier gevestigd met eigen ingang, waarop in totaal 86 zonnepanelen aanwezig zijn.

2e Exloërmond ligt tussen Exloo en Musselkanaal en beschikt over diverse voorzieningen: sportaccommodatie, supermarkt met geldautomaat, diverse verenigingen, meerdere kerken, christelijke en openbare basisschool, bedrijventerrein, een postNL-punt en diverse horeca gelegenheden.

Indeling hoofdgebouw: hal met toilet, woonkamer 31 m² met laminaatvloer, keuken met L-vormige opstelling, provisiekelder, bijkeuken, een werkkamer en een extra kantoorruimte. In het woonhuis is een hal met vaste trap naar de eerste verdieping.
Verdieping: met overloop, 4 slaapkamers (de kamers zijn voorzien van vaste kasten, één kamer heeft een balkon), badkamer met douchecabine, wastafel en 2e toilet.
Zolder: via een vlizotrap bereikbare bergruimte over de gehele lengte van de woning.

Indeling bijgebouw: aan de voorzijde bevindt zich het slotcar racing gedeelte dat een oppervlakte van 128 m² heeft, dit gedeelte is voorzien van binnenmuurisolatie en een geïsoleerde houten vloer, een bar en meerdere tuindeuren. Via een tussendeur is de ruwbouwruimte bereikbaar die nog nader afgewerkt dient te worden, deze ruimte is ook van buitenaf bereikbaar door een dubbele deur.
Het atelier van 79 m² heeft een eigen entree en is voorzien van volledige isolatie en een houten vloer, hier zijn 2 kamers, een keuken en een sanitaire ruimte. Naast het atelier bevindt zich een schuurruimte met een oppervlakte van 60 m².
Verdieping: zolderruimte 59 m² (dit gedeelte is voorzien van dakisolatie) en een zolderruimte van 40 m² (niet geïsoleerd).

Indeling chalet: voor het chalet bevind zich een oprijplaat met een houten veranda, 2 kamers, een sanitaire ruimte en een keuken.

Straat en Huisnummer: Zuiderdiep 240A
Plaats: 2e Exloermond
Postcode: 9571 BN
Woningtype: Vrijstaande woning
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 425.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Inhoud: 855 m3
Bouwjaar: 1965
Aantal kamers: 8
Aantal slaapkamers: 5
Woonoppervlakte: 215 m2
Perceeloppervlakte: 2.640 m2
Type tuin: Achtertuin, Voortuin, Zonneterras
Verwarming: Hete lucht verwarming, Gaskachels, Electrische verwarming, Pelletkachel
Warm water: Geiser huur, Aardwarmte
Type dak: Zadeldak
Isolatie: Muurisolatie, Dubbelglas, HR glas

Klik op een plattegrond om deze te vergroten