Borger - Hoofdstraat 67

Status: Beschikbaar

€ 475.000,- k.k.

Terug naar overzicht

Deel deze woning op:

Overzicht

Dit object verschijnt binnenkort op Funda met een volledige fotoreportage.

Centraal in het dorp gelegen VRIJSTAANDE WONING met aanbouw, dubbele stenen garage, voor- en achtertuin. Het gebouw dateert van 1967 en is ontworpen door architect Cor Kalfsbeek. Voorzien van spouwmuren, dubbele beglazing, centrale verwarming met 2 ketels en 32 zonnepanelen (aangebracht in 2020). Bij de woning is voldoende ruimte op te parkeren en de achtertuin biedt veel privacy. Het erf is aan de voorzijde voo...

Straat en Huisnummer: Hoofdstraat 67
Plaats: Borger
Postcode: 9531 AC
Woningtype: Vrijstaande woning
Status Beschikbaar
€ 475.000,- k.k.

Borger - Hoofdstraat 67

Dit object verschijnt binnenkort op Funda met een volledige fotoreportage.

Centraal in het dorp gelegen VRIJSTAANDE WONING met aanbouw, dubbele stenen garage, voor- en achtertuin. Het gebouw dateert van 1967 en is ontworpen door architect Cor Kalfsbeek. Voorzien van spouwmuren, dubbele beglazing, centrale verwarming met 2 ketels en 32 zonnepanelen (aangebracht in 2020). Bij de woning is voldoende ruimte op te parkeren en de achtertuin biedt veel privacy. Het erf is aan de voorzijde voorzien van een afsluitbaar hekwerk. Kaveloppervlakte 667 m².

Het centrum van het zanddorp Borger bevindt zich op loopafstand en heeft een compleet winkelaanbod. In het dorp bevinden zich verder onder andere een huis- en tandarts, apotheek, scholen, kerk, subtropisch zwembad, recreatie- en sportvoorzieningen, diverse horecagelegenheden en het cultuurhistorische Hunebedcentrum. Borger ligt op de Drentse Hondsrug direct bij de rijksweg N34 met goede verbindingen naar o.a. Assen, Emmen en Groningen en de N374 naar Stadskanaal.

Indeling van de woning: hal met natuurstenen vloer, garderobe, toilet en vide, de L-vormige woonkamer van 39 m² heeft een open haard en laminaarvloer., slaap-/werkkamer, de keuken is voorzien van inbouwapparatuur, een natuurstenen werklblad, provisiekast en kelder, bijkeuken met buitendeur, witgoedeaansluiting en CV-ruimte.
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 toegang hebben tot een overdekte ruimte, vanuit de overdekte ruimte is het dakterras bereikbaar, de badkamer is voorzien van een hoekbad, aparte douche, een 2e toilet en een wastafel.
Indeling van de aanbouw: entree met toilet, 2 vertrekken (17 m² en 35 m²), waarvan het grootste vetrek een glaspui heeft die uitzicht op de achtertuin biedt, verder een ruimte met een eenvoudige keuken en douche.

De aanbouw (met eigen entree, CV en meterkast) is geschikt te maken voor dubbele bewoning, mantelzorg, kantoor, atelier of praktijk aan huis. Gelijkvloer wonen is natuurlijk ook een mogelijkheid. Een prachtige plek om te wonen, maar ook om wonen en werken te combineren!

Straat en Huisnummer: Hoofdstraat 67
Plaats: Borger
Postcode: 9531 AC
Woningtype: Vrijstaande woning
Status: Beschikbaar
Vraagprijs: € 475.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Inhoud: 775 m3
Bouwjaar: 1967
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 4
Woonoppervlakte: 231 m2
Perceeloppervlakte: 667 m2
Type tuin: Achtertuin, Voortuin, Zonneterras
Verwarming: CV ketel
Warm water: CV ketel
Type dak: Plat dak
Isolatie: Dakisolatie, Dubbelglas

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

Klik op een plattegrond om deze te vergroten