Drouwen - Gasselterstraat 7-77

Status: Verkocht

€ 110.000,- k.k.

Terug naar overzicht

Deel deze woning op:

Overzicht

Wegens overweldigende belangstelling voor de woning heeft de verkoper besloten geen nieuwe afspraken meer te maken voor bezichtiging.

Aan de rand van park 'Het Drouwenerzand' op de Hondsrug staat deze goed onderhouden VRIJSTAANDE HOUTEN RECREATIEWONING met aangebouwde berging, overkapping en vrijstaand houten tuinhuis op 535 m² eigen grond. De tuin bevindt zich voor en naast de woning, is besloten en op het zuiden georiënteerd. Bij de woning is voldoende ruimte om te parkeren. De won...

Straat en Huisnummer: Gasselterstraat 7-77
Plaats: Drouwen
Postcode: 9533 PC
Woningtype: Vrijstaande woning
Status Verkocht
€ 110.000,- k.k.
Download brochure

Drouwen - Gasselterstraat 7-77

Wegens overweldigende belangstelling voor de woning heeft de verkoper besloten geen nieuwe afspraken meer te maken voor bezichtiging.

Aan de rand van park 'Het Drouwenerzand' op de Hondsrug staat deze goed onderhouden VRIJSTAANDE HOUTEN RECREATIEWONING met aangebouwde berging, overkapping en vrijstaand houten tuinhuis op 535 m² eigen grond. De tuin bevindt zich voor en naast de woning, is besloten en op het zuiden georiënteerd. Bij de woning is voldoende ruimte om te parkeren. De woning werd uitsluitend door de eigenaar zelf gebruikt (niet verhuurd).

Het oorspronkelijke bouwjaar is 1973. In de afgelopen jaren is de woning gerenoveerd: de gevelbekleding is grotendeels vernieuwd, de woning is voorzien van een nieuw dak en aan de binnenzijde zijn de wanden, plafonds en vloeren strak afgewerkt. Keuken en sanitair in lichte kleurstelling. Voorzien van dak- en gevelisolatie, dubbel glas en centrale verwarming met een HR combiketel.

Indeling: overdekte entree, hal met provisieruimte (hier staat de vaatwasser), gecombineerde douche- en toiletruimte met wastafel, de woonkamer beschikt over tuindeuren en er is een open keuken die is voorzien van inbouwapparatuur (afzuigkap en gaskookplaat) totaal 25 m², 2 slaapkamers.

Recreatiepark 'Het Drouwenerzand' ligt op de Hondsrug tussen Borger en Gasselte, direct grenzend aan natuurgebied Het Drouwenerzand (onderdeel van Het Drentse Landschap) dat wordt gekenmerkt door bos-, heide- en stuifzandgebied met veel wandel- en fietspaden. In de omgeving kunt u leuke uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar het Hunebedcentrum in Borger, Boomkroonpad, Drents Museum Assen of de dierentuin in Emmen. Het recreatiepark beschikt over diverse faciliteiten waaronder een restaurant, fietsverhuur, wasserette, sportveld en een leuk attractiepark.

Straat en Huisnummer: Gasselterstraat 7-77
Plaats: Drouwen
Postcode: 9533 PC
Woningtype: Vrijstaande woning
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 110.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Inhoud: 205 m3
Bouwjaar: 1973
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 54 m2
Perceeloppervlakte: 535 m2
Type tuin: Tuin rondom
Verwarming: CV ketel
Warm water: CV ketel
Type dak: Zadeldak
Isolatie: Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas

Klik op een plattegrond om deze te vergroten