Musselkanaal - Marktstraat 78B

Status: Verkocht

€ 190.000,- k.k.

Terug naar overzicht

Deel deze woning op:

Overzicht

In het centrum direct bij winkels gelegen HOEKAPPARTEMENT met loggia en gezamenlijke fietsenberging. Gebouwd in 1992 en voorzien van gevelisolatie, dubbele beglazing, centrale verwarming met een combiketel, mechanische ventilatie, intercom en een lift. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping van een complex dat in directe verbinding staat met woonzorgcentrum 'De Heggerank': het is mogelijk om gebruik te maken van de verzorgingsmogelijkheden en de dagrecreatie van het woonzorgcentrum....

Straat en Huisnummer: Marktstraat 78B
Plaats: Musselkanaal
Postcode: 9581 AD
Status Verkocht
€ 190.000,- k.k.
Download brochure

Musselkanaal - Marktstraat 78B

In het centrum direct bij winkels gelegen HOEKAPPARTEMENT met loggia en gezamenlijke fietsenberging. Gebouwd in 1992 en voorzien van gevelisolatie, dubbele beglazing, centrale verwarming met een combiketel, mechanische ventilatie, intercom en een lift. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping van een complex dat in directe verbinding staat met woonzorgcentrum 'De Heggerank': het is mogelijk om gebruik te maken van de verzorgingsmogelijkheden en de dagrecreatie van het woonzorgcentrum. Wonen met een gerust gevoel van zorgvoorzieningen onder één dak, op loopafstand van voorzieningen.

Indeling: via de centrale hal kom je bij de lift en het trappenhuis, op de 1e verdieping loop je door de afgesloten galerij naar het appartement: hal en gang, woonkamer met provisiekast en half open keuken voorzien van afzuigkap en gaskookplaat (totaal 36 m²), loggia (vanuit de keuken bereikbaar), 2 slaapkamers (6 m² en 12 m²), badkamer met douchecabine, wastafel, toilet en witgoedaansluiting.

- vanuit de woonkamer is er uitzicht op water
- grotendeels voorzien van laminaatvloeren
- bijdrage VvE € 185,52 per maand

Musselkanaal is een dorp met ruim 6.500 inwoners, heeft een uitgebreid winkelbestand en diverse andere voorzieningen zoals openluchtzwembad 'De Horsten', basisscholen, kinderopvang en sportverenigingen. Het dorp is onder andere bekend door de passantenhaven en het jaarlijkse evenement de Snikkeweek. Er is een ruim winkelaanbod voor de dagelijkse boodschappen en er zijn sportieve, culturele en maat- schappelijke voorzieningen.

Straat en Huisnummer: Marktstraat 78B
Plaats: Musselkanaal
Postcode: 9581 AD
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 190.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Inhoud: 240 m3
Bouwjaar: 1992
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 80 m2
Type tuin: Geen tuin
Verwarming: CV ketel
Warm water: CV ketel
Type dak: Plat dak
Isolatie: Muurisolatie, Dubbelglas

Klik op een plattegrond om deze te vergroten