Nieuw-Buinen - Noorderdiep 256

Status: Beschikbaar

€ 475.000,- k.k.

Terug naar overzicht

Deel deze woning op:

Overzicht

Aan een rustige weg in landelijk gebied gelegen VRIJSTAANDE WONING met aanbouw, grote vrijstaande stenen schuur van 272 m², stalgebouw met 4 paardenboxen en bijbehorende grond, die bestaat uit tuin en een paardenbak. De woning is gebouwd in 1961 en de aanbouw is gerealiseerd in 1999. Voorzien van dak- en gevelisolatie, centrale verwarming met een HR combiketel (gedeeltelijk met vloerverwarming), een zo goed als nieuwe inbouwkeuken, kunststofkozijnen met HR++ beglazing, kunststof goten en -bo...

Straat en Huisnummer: Noorderdiep 256
Plaats: Nieuw-Buinen
Postcode: 9521 BK
Woningtype: Vrijstaande woning
Status Beschikbaar
€ 475.000,- k.k.
Download brochure

Nieuw-Buinen - Noorderdiep 256

Aan een rustige weg in landelijk gebied gelegen VRIJSTAANDE WONING met aanbouw, grote vrijstaande stenen schuur van 272 m², stalgebouw met 4 paardenboxen en bijbehorende grond, die bestaat uit tuin en een paardenbak. De woning is gebouwd in 1961 en de aanbouw is gerealiseerd in 1999. Voorzien van dak- en gevelisolatie, centrale verwarming met een HR combiketel (gedeeltelijk met vloerverwarming), een zo goed als nieuwe inbouwkeuken, kunststofkozijnen met HR++ beglazing, kunststof goten en -boeidelen en de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen. De besloten tuin ligt achter de woning en is op het zuiden georiënteerd. Het perceel is aan de achterzijde breder dan aan de voorzijde en op het bredere gedeelte bevinden zich het stalgebouw en de paardenbak. Kaveloppervlakte 2.281 m².

Ligging aan een rustige straat in een landelijke omgeving. Nieuw-Buinen ligt tussen Borger en Stadskanaal. In Nieuw-Buinen bevinden zich diverse voorzieningen zoals een supermarkt, scholen, kinderopvang, sportverenigingen, kerk, zwembad. In het nabijgelegen plaatsen Borger en Stadskanaal zijn uitgebreide voorzieningen.

Indeling: hal, provisiekelder, woonkamer met open keuken (geplaatst in 2021) die is voorzien van inbouwapparatuur (afzuigkap, inductiekoken, vaatwasmachine en koel-/vriescombinatie) totaal 39 m², gang, gecombineerde douche- en toiletruimte met inloopdouche en wastafel, de tuinkamer van 24 m² heeft een buitendeur, deze kamer kan ook als slaap- of werkkamer worden gebruikt, bijkeuken met CV-kast en buitendeur.
Verdieping: overloop, 2 slaapkamers elk met inbouwkasten, tussen de slaapkamers bevindt zich een werkkamer, deze kamer beschikt ook over inbouwkasten.
Zolder: bergruimte.

De vrijstaande schuur is gebouwd omstreeks 1960 en heeft gemetselde gevels (halfsteensmuren) en golfplaten als dakbedekking (asbesthoudend). De afmeting van de schuur is 11,60 x 23,50 m¹, in de voor- en achtergevel bevinden zich deuren. Het bijgebouw is voor meerdere doeleinden geschikt (te maken): bijvoorbeeld praktijk aan huis, lichte industrie of een hobby die veel ruimte vraagt. In de schuur bevindt zich aan de voorzijde een aparte ruimte (voormalig kantoor met een buitendeur) met daarboven een zolder, verder een inpandige berging.

Straat en Huisnummer: Noorderdiep 256
Plaats: Nieuw-Buinen
Postcode: 9521 BK
Woningtype: Vrijstaande woning
Status: Beschikbaar
Vraagprijs: € 475.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Inhoud: 500 m3
Bouwjaar: 1961
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Woonoppervlakte: 152 m2
Perceeloppervlakte: 2.281 m2
Type tuin: Tuin rondom, Zonneterras
Verwarming: CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water: CV ketel
Type dak: Samengesteld dak
Isolatie: Dakisolatie, Muurisolatie, HR glas

Klik op een plattegrond om deze te vergroten