Nieuw-Buinen - Verlengde Dwarskade 15

Status: Verkocht

€ 140.000,- k.k.

Terug naar overzicht

Deel deze woning op:

Overzicht

Op een hoekperceel gelegen te renoveren VRIJSTAANDE WONING met vrijstaande stenen schuur en tuin met houten berging. De woning is gebouwd omstreeks 1945 (bron: BAG viewer) en verkeert in verouderde staat. Het is aan de koper om een update naar het jaar 2021 te realiseren. De woning wordt verwarmd door middel van gaskachels en is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. De schuur heeft een oppervlakte 22 m² en is na het plaatsen van ...

Straat en Huisnummer: Verlengde Dwarskade 15
Plaats: Nieuw-Buinen
Postcode: 9521 CP
Woningtype: Vrijstaande woning
Status Verkocht
€ 140.000,- k.k.
Download brochure

Nieuw-Buinen - Verlengde Dwarskade 15

Op een hoekperceel gelegen te renoveren VRIJSTAANDE WONING met vrijstaande stenen schuur en tuin met houten berging. De woning is gebouwd omstreeks 1945 (bron: BAG viewer) en verkeert in verouderde staat. Het is aan de koper om een update naar het jaar 2021 te realiseren. De woning wordt verwarmd door middel van gaskachels en is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. De schuur heeft een oppervlakte 22 m² en is na het plaatsen van een garagedeur ook te gebruiken als garage.

De woning staat op 350 m² grond (het betreft altijddurende erfpacht met een canon van circa € 1,80 per jaar). De erfpacht kan voor een gering bedrag (circa € 1,--, exclusief notaris- en kadasterkosten) worden afgekocht.

Ligging op korte afstand van voorzieningen: supermarkten, sportvelden, zwembad en scholen. Nieuw-Buinen ligt tussen Borger en Stadskanaal. In Nieuw-Buinen bevinden zich diverse voorzieningen zoals een supermarkt, scholen, kinderopvang, sportverenigingen, kerk, zwembad. In het nabijgelegen plaatsen Borger en Stadskanaal zijn uitgebreide voorzieningen.

Indeling: hal met tegelvloer, toilet, slaap-/werkkamer 9,5 m², woonkamer 19 m², tussenhal, keuken 10 m² met laminaatvloer en vaste kast en klein keukenblok voorzien van spoelbak en afzuigkap, kelderkast en provisiekelder, 2 slaapkamers (6,5 m² en 6,7 m²), doucheruimte, bijkeuken, hal aan de achterzijde (in gebruik als schuurruimte).
Verdieping: overloop, 2 eenvoudige vertrekken (9 m² en 21 m²), bergruimte achter de knieschotten.

Straat en Huisnummer: Verlengde Dwarskade 15
Plaats: Nieuw-Buinen
Postcode: 9521 CP
Woningtype: Vrijstaande woning
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 140.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Inhoud: 470 m3
Bouwjaar: 1945
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 5
Woonoppervlakte: 132 m2
Perceeloppervlakte: 350 m2
Type tuin: Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras
Verwarming: Gaskachels
Warm water: Geiser eigendom
Type dak: Zadeldak
Isolatie: Gedeeltelijk dubbelglas

Klik op een plattegrond om deze te vergroten