Zuidveld - Oranjekanaal N.Z. 33

Status: Verkocht

€ 375.000,- k.k.

Terug naar overzicht

Deel deze woning op:

Overzicht

Op een prachtige landelijke locatie staat deze VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met aangebouwde schuur, vrijstaande schuur, eenvoudige bijgebouwen en bijbehorende grond. De opstallen verkeren in verouderde staat, de onderhoudsindicatie is matig. Een gedeelte van het perceel is verontreinigd en moet gesaneerd worden. Hiervoor is een sanringsplan opgesteld en er is een kostenraming gemaakt door een terzake kundig ingenieursbureau. De indicatie van de kosten voor het saneren: € 36.300,- inclusief BTW...

Straat en Huisnummer: Oranjekanaal N.Z. 33
Plaats: Zuidveld
Postcode: 9432 TR
Woningtype: Vrijstaande woning
Status Verkocht
€ 375.000,- k.k.
Download brochure

Zuidveld - Oranjekanaal N.Z. 33

Op een prachtige landelijke locatie staat deze VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met aangebouwde schuur, vrijstaande schuur, eenvoudige bijgebouwen en bijbehorende grond. De opstallen verkeren in verouderde staat, de onderhoudsindicatie is matig. Een gedeelte van het perceel is verontreinigd en moet gesaneerd worden. Hiervoor is een sanringsplan opgesteld en er is een kostenraming gemaakt door een terzake kundig ingenieursbureau. De indicatie van de kosten voor het saneren: € 36.300,- inclusief BTW.

De boerderij staat op 5.879 m² grond, het perceel bestaat uit erf, tuin en weiland. In het woongedeelte is centrale verwarming met een combiketel en gedeeltelijk dubbel glas. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. Vanuit het achterhuis is de grote aangebouwde schuur bereikbaar, deze schuur heeft een oppervlakte van 179 m². De vrijstaande schuur heeft een oppervlakte van 158 m², naast deze schuur bevindt zich een overkapping met stallen. Veder aanwezig op het erf: een open kapschuur (oppervlakte 79 m²).

Zuidveld is een buurtschap en ligt in de gemeente Midden-Drenthe. Het is er heerlijk wonen, vrijheid in optima forma. De grotere plaatsen Schoonoord, Borger en Westerbork beschikken over (winkel)voorzieningen en zijn vlot per auto bereikbaar.

Indeling: hal met plavuizenvloer, woonkamer met eenvoudige open keuken totaal 41 m² met parketvloer, de voorkamer van 15 m² was in gebruik als werkkamer, 2 slaapkamers, toilet, badkamer met ligbad en wastafel, bijkeuken met zijentree, wasruimte, vanuit de bijkeuken bereikbare aangebouwde schuur (deel en opslagruimte totaal 179 m²).
Verdieping: overloop en 2 slaapkamers, dakkapel, vanuit de bijkeuken is de zolder bereiken via een vaste trap, op de zolder bevindt zich tevens de stookruimte.

Realiseert u zich goed, voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging, dat:
- het object helemaal gerenoveerd moet worden;
- de bodem gesaneerd dient te worden;
- dit aanzienlijke kosten met zich meebrengt.

Straat en Huisnummer: Oranjekanaal N.Z. 33
Plaats: Zuidveld
Postcode: 9432 TR
Woningtype: Vrijstaande woning
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 375.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Inhoud: 525 m3
Bouwjaar: 1920
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4
Woonoppervlakte: 159 m2
Perceeloppervlakte: 5.879 m2
Type tuin: Tuin rondom
Verwarming: CV ketel
Warm water: CV ketel, Geiser eigendom
Type dak: Zadeldak
Isolatie: Gedeeltelijk dubbelglas

Klik op een plattegrond om deze te vergroten