Drouwenerveen - Zuideind 21

Status: Verkocht

€ 575.000,- k.k.

Terug naar overzicht

Deel deze woning op:

Overzicht

Wegens overweldigende belangstelling is het helaas niet meer mogelijk een afspraak te maken voor bezichtiging.

Te koop in Drenthe: landelijk gelegen VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met bed and breakfast en minicamping met 25 plaatsen. Het object is ook geschikt voor mantelzorg (inwonende ouders of kinderen) en/of de dierenliefhebber gezien de kaveloppervlakte van meer dan 1,87 hectare. De boerderij is gebouwd in 1905 en werd in de afgelopen jaren gedeeltelijk gerenoveerd. Voorzien van centra...

Straat en Huisnummer: Zuideind 21
Plaats: Drouwenerveen
Postcode: 9525 TJ
Woningtype: Vrijstaande woning
Status Verkocht
€ 575.000,- k.k.
Download brochure

Drouwenerveen - Zuideind 21

Wegens overweldigende belangstelling is het helaas niet meer mogelijk een afspraak te maken voor bezichtiging.

Te koop in Drenthe: landelijk gelegen VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met bed and breakfast en minicamping met 25 plaatsen. Het object is ook geschikt voor mantelzorg (inwonende ouders of kinderen) en/of de dierenliefhebber gezien de kaveloppervlakte van meer dan 1,87 hectare. De boerderij is gebouwd in 1905 en werd in de afgelopen jaren gedeeltelijk gerenoveerd. Voorzien van centrale verwarming met 2 combiketels (één voor het woongedeelte - Itho uit 2008 - en één voor de bed and breakfast - Intergas uit 2006), gedeeltelijk isolerende voorzieningen en dubbele beglazing in het woongedeelte.

Wat een heerlijk vrije plek is dit! En wat een groot en groen terrein! Hier kan je helemaal tot rust komen. Op het grote perceel bevinden zich naast een vrijstaande houten schuur een houten berging, 25 campingplaatsen met een natuurtuin met veel vruchtdragende bomen en struiken, bloemenweides, 2 boomgaarden, takkenwallen en 2 poeltjes. Het perceel is ook via de weg aan de achterzijde te bereiken. Drouwenerveen is een klein dorp, er zijn geen voorzieningen: In Gasselternijveen op vijf minuten rijden zijn elementaire winkels en een gezondheidscentrum te vinden. Meer voorzieningen bevinden zich in de grotere plaatsen Borger en Stadskanaal (reistijd: het centrum van beide plaatsen bereik je met de auto in ongeveer 10 minuten).

Indeling: hal met kelderkast, toilet, wasruimte, werk-/slaapkamer, woonkamer met open landelijke keuken (die is voorzien van een afzuigkap, inductie kookplaat, oven en vaatwasmachine) totaal 26 m² met massief houten vloer. In de inpandige deel bevinden zich de zijentree, bijkeuken/hobbyruimte 16 m², atelier 20 m² met CV-kast, 2 toiletten en een doucheruimte.
Indeling achterhuis: aparte entree, hal, woon-/slaapkamer met tuindeuren en open keuken (voorzien van kookplaat en koelkast) totaal 34 m² voorzien van laminaatvloer, badkamer met douche, toilet en wastafel.
Verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche met scherm, vaste kast, wastafelmeubel en toilet. Boven het voorhuis bevindt zich een vliering met CV installatie. Boven het achterhuis bevindt zich een zolder met een oppervlakte van 74 m², de zolder is zowel vanuit de deel als vanuit de verdieping bereikbaar.

De huidige eigenaren hebben de bed and breakfast en minicamping/voedselbos uitgebouwd tot wat het nu is: zeggen een google-review van gemiddeld een 4,9 en regelmatig terugkerende gasten u genoeg? Het bedrijf kan door de koper worden voortgezet. Als u dit van plan bent, houd er dan rekening mee dat bankinstellingen dit beperkt financieren.

Interesse in dit unieke object? De kijkdagen zijn op 20 en 21 april. Bel of e-mail ons om een afspraak te plannen.

Straat en Huisnummer: Zuideind 21
Plaats: Drouwenerveen
Postcode: 9525 TJ
Woningtype: Vrijstaande woning
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 575.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Inhoud: 475 m3
Bouwjaar: 1905
Aantal kamers: 8
Aantal slaapkamers: 4
Woonoppervlakte: 151 m2
Perceeloppervlakte: 18.740 m2
Type tuin: Tuin rondom, Zonneterras
Verwarming: CV ketel
Warm water: CV ketel
Type dak: Zadeldak
Isolatie: Gedeeltelijk dubbelglas

Klik op een plattegrond om deze te vergroten