Verkoopmakelaar

Met jarenlange ervaring behalen wij voor jou het beste verkoopresultaat

Je huis verkopen in Borger of omgeving

Bij het verkopen van een huis komt nogal wat kijken. Wat is een realistische vraagprijs, hoe trek je zoveel mogelijk kijkers en hoe zit het precies met het koopcontract en ontbindende voorwaarden?

Door onze ervaring en kennis kennen wij het klappen van de zweep. Wij vertellen je graag over onze werkwijze in het traject naar een succesvolle verkoop van je woning in Borger of omgeving. 

Addy Oosterom - NVM Makelaar

Wat is mijn huis waard?

Wil je GRATIS een indicatie van de waarde van je woning? Maak dan nu een afspraak met makelaar Oosterom uit Borger voor een vrijblijvende afspraak.

De verkoop van je huis met een optimale woningpresentatie

Omdat de verkoper wettelijk verplicht is de koper eerlijk te informeren begint een succesvolle verkoop met het verzamelen van informatie over de woning. Door duidelijke informatie te verstrekken worden misverstanden en nawerk voorkomen.

Door middel van ons netwerk en een slimme verkoopstrategie, waarin een optimale presentatie op ons kantoor, onze website en funda niet mogen ontbreken, brengen wij de woning onder de aandacht van potentiële kopers.

Kantoor Oosterom Makelaardij
Peter Oosterom - Vastgoedadviseur ARMT

Wij gaan voor het beste verkoopresultaat, waarbij jouw belang voorop staat!

Met een realistische kijk op de woningmarkt en doortastend optreden in onderhandelingen behalen wij voor jou het beste verkoopresultaat waarbij jouw belang als verkoper voorop staat!

Zodra de woning verkocht wordt zorgen wij voor een snelle en correcte afhandeling, waarbij de gemaakte afspraken schriftelijk worden vastgelegd, zodat de oplevering van de woning en de overdracht bij de notaris optimaal verlopen.

Daarom kies je voor Oosterom

N

Specialist in de regio

N

Deskundig en ervaren

N

Groot en breed netwerk

N

Realistische kijk op verkopen

N

Persoonlijke aanpak

N

Gratis waardebepaling

Wat klanten van ons vinden

Onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,4