Over ons

Makelaar Oosterom is de actieve onroerend goed specialist op de Drentse Hondsrug en het Veenkoloniale gebied in Drenthe en Oost-Groningen. Met een realistische kijk en veel ervaring op de woningmarkt helpen wij je graag als aankoop- of verkoopmakelaar!

Kies ook voor een NVM-makelaar die het verschil maakt. Makelaar Oosterom uit Borger bestaat sinds 1981 en heeft ruime ervaring op het gebied van kopen, verkopen en taxeren. Maak gebruik van ons netwerk, onze deskundigheid en onze kennis van de markt als je een woning of recreatiewoning gaat kopen of verkopen, huren of verhuren of een taxatie uit wilt laten voeren.

 

Makelaar Oosterom kent de markt

Makelaar Oosterom is professioneel, betrouwbaar, veelzijdig en kent de lokale en regionale woningmarkt. Loop je rond met koop- of verkoopplannen of wil je snel een taxatie uit laten voeren? Ons team van enthousiaste medewerkers helpt je graag!

Goed om te weten: een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek over aankoop- of verkoopbegeleiding is bij ons vanzelfsprekend. Maak ook kennis met ons en onze doeltreffende werkwijze.

746_150Addy Oosterom – NVM-makelaar

761_150Peter Oosterom – Vastgoedadviseur ARMT

843_150Trijn Tigelaar – Kantoormanager

Wat is mijn woning waard?

Wil je GRATIS een indicatie van de waarde van je woning? Maak nu een afspraak met ons.
Twitter berichten
Oosterom Makelaardij o.g.     -     Achter de Brink 31     -     9531 AZ Borger     -     T 0599 - 234605     -     E info@oosterom-makelaardij.nl