Actueel

1981-2016: ons makelaarskantoor bestaat 35 jaar!

Op 10 maart 1981 is ons makelaarskantoor opgericht door onze ouders, aan de Noordes 8 in Borger. Daar is het bedrijf 7 jaar gevestigd geweest, in een werkkamer die al snel te klein werd. Daarom werd in 1988 het kantoor aan de Buinerstraat betrokken, naast het huis waar onze ouders nu wonen.

Thans zijn wij gevestigd in het centrum van Borger in een kantoor dat wij in 1998 nieuw hebben betrokken. Het is een prettig ruim kantoor, met een ontvangstruimte, 2 spreekkamers en een grote etalage. 1981, wij waren toen 9 en 10 jaar. 2016: ons bedrijf bestaat 35 jaar! We kunnen het ons bijna niet voorstellen, wat is de tijd snel gegaan!

En wat is er veel veranderd. Toen onze ouders begonnen bestond de presentatie van een woning uit een kaartje met een zwart-wit foto. Funda, 360 graden foto’s en brochures in kleur? Niet dus. Een koopakte bestond uit 2 kantjes (tegenwoordig 8) en werd gemaakt op de typemachine. Gevalideerde taxatie? Online verbinding met het Kadaster? Nog niet uitgevonden in 1981. Wettelijke bedenktijd bestond niet en van Nationale Hypotheekgarantie had nog nooit iemand gehoord. De hypotheekrente van je 1e en 2e (en eventueel 3e) woning was toen volledig aftrekbaar!

Wat niet veranderd is? Ons lidmaatschap van de NVM en de aandacht voor u, als woningverkoper of woningkoper. Wij spannen ons maximaal in om voor u het beste resultaat te behalen als wij u mogen begeleiden tijdens de verkoop van uw oude en/of de aankoop van uw nieuwe woning in Borger en omgeving!

Hartelijke groet, Addy en Peter Oosterom