Bedrijfsaanbod

ASSEN, Wagenmakerstraat 9

Ondernemen in Assen op bedrijventerrein Marsdijk Oost. VRIJSTAAND GEBOUW met kantoorruimten, bedrijfsruimte, een vrijstaande romneyloods, parkeerplaatsen en verhard terrein. Het bouwjaar van de gebouwen is 1980. Het kantoorgedeelte heeft een oppervlakte van 280 m² is voorzien van centrale verwarming. Het bedrijfsgedeelte bestaat uit een ruimte op de begane grond van 406 m² en een zolder van 71 m², voorzien van 60 zonnepanelen.

Dit perceel heeft de bestemming bedrijventerrein, bedrijven tot en met categorie 2. Gedetailleerde bestemmingsplaninformatie kunt u bij ons kantoor (of online) opvragen. Het is eventueel onder voorwaarden mogelijk een woonruimte te realiseren. Oppervlakte van het perceel 2.400 m². Optioneel is aansluitend 2.000 m² grond met romneyloods van 141 m² bij te kopen. Eventueel is huur bespreekbaar.

Indeling: entree met CV-ruimte, gang met balie, garderobe, toilet, kopiëerruimte, 6 kantoorruimten, toiletgroep met portaal, toilet en urinoir, gang, kantine met plavuizenvloer, kastenwand en keukenblok, de bedrijfsruimte beschikt over overheaddeuren in de voor-, zij- en achtergevel (elk 4 x 4 m²).
Verdieping: zolder van 71 m², in gebruik als opslagruimte.

Vraagprijs € 675.000,- k.k.