Bedrijfsaanbod

BORGER, Hoofdstraat 50

In het centrum van het toeristische dorp Borger gelegen VRIJSTAAND WINKELGEBOUW met vrijstaande schuur op 1.080 m² grond. Het oorspronkelijke bouwjaar is omstreeks 1900, het gebouw werd later verbouwd (in 1977, BAG-viewer vermeldt 1977 als bouwjaar) en vergroot (in 2016). De aanbouw is gerealiseerd in 2016. Het gebouw heeft een frontbreedte van 18,65 meter. De winkelruimte wordt verwarmd/gekoeld met een warmtepomp/aircosysteem, (3 units, geplaatst in 2017, 2018 en 2019), er is centrale verwarming in het kantoor en de kantine. Voorzien van aluminium puien aan de voorzijde, grotendeels voorzien van isolerende voorzieningen (in de aanbouw is dubbele beglazing, vloer-, gevel- en dakisoaltie toegepast).

Het huidige gebruik is winkelruimte (detailhandel, Blokker en Top1Toys) en de bestemming is: centrum, detailhandel. Dit object biedt een ruime en flexibele indeling met goede voorzieningen voor detailhandel in het centrum van Borger, met zowel winkel- als opslagruimte.

Indeling: overdekte buitenruimte, entree met automatische deuren, de winkelruimte heeft een oppervlakte van 381 m², achter de winkelruimte bevinden zich: een magazijn met buitendeur en CV-opstelling, pantry met toilet en keukenblok, kantoor (totale oppervlakte 37 m², vanuit de winkel is er een portaal naar de:
Verdieping: zolder die in gebruik is als opslagruimte, oppervlakte 97 m², de zolder boven het achterste gedeelte is bereikbaar via het magazijn en heeft een oppervlakte van 64 m².

De achterzijde van het perceel bestaat uit een groot erf met parkeerplaatsen, dat afsluitbaar is middels een hek. Het erf is per auto bereikbaar via de straat achter het object (Achter de Brink). Het gebouw heeft op de begane grond een toale oppervlakte van 428 m², de oppervlakte op verdieping is in totaal 161 m². De vrijstaande schuur van 55 m² wordt als berging/opslagruimte gebruikt.

Vraagprijs € 500.000,- k.k.