Bedrijfsaanbod

BORGER, Nuisveen 10 – VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Op een mooie zichtlocatie aan de rand van Borger gelegen VRIJSTAAND RIETGEDEKT GEBOUW met vrijstaand bijgebouw op een riant perceel van ca. 3.025 m². Het object is gebouwd in 1914 en moet worden aangepast naar de eisen van deze tijd. De bestemming is thans ‘sport’, hieronder valt: sport- en speelvoorzieningen, dagrecreatieve en culturele voorzieningen; horeca categorie II: dat is horeca die wat betreft de exploitatievorm behoort bij en ondergeschikt is aan de hoofdfunctie van een bestemming, zoals een kantine. Wonen is op deze locatie niet toegestaan en is ook niet bespreekbaar als toekomstige invulling. Verkoper is benieuwd naar het plan/idee van de potentiële koper met het pand/perceel. In overleg met de gemeente kan gekeken worden naar een passende invulling.

Indeling van het hoofdgebouw: hal met toilet, badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en 2e toilet, kamer met een open keuken totaal 34 m², 2 kamers (11,2 m² en 8,5 m²), bijkeuken met CV-opstelling, gang, 4 vertrekken (11,2 m², 7,4 m², 6,8 m² en 52 m² met buitendeur en plavuizenvloer).
Verdieping: overloop, 2e toilet, bergruimte, ruimte met een wastafel, 3 kamers (15 m², 15 m² en 44 m²).

Het bijgebouw (voorheen gebruikt als kantoor) heeft de volgende indeling: kantoorruimte met glaspui en grindvloer, de pui is voorzien van een schuifdeur, kamer 10,6 m², toilet, keuken met buitendeur, doucheruimte.

-Gunstige ligging nabij de snelweg N34, via de straat genaamd Koesteeg ben je zo in het dorpscentrum.
-Een asbestinventarisatie is beschikbaar.
-Verkoper adviseert een potentiële koper uitdrukkelijk om een bouwkundige/installatietechnische inspectie te laten uitvoeren.
-Bij het besluit tot eventuele verkoop zal verkoper ook de plannen van de toekomstige koper meenemen in haar overwegingen.

Het centrum van het ‘zanddorp’ Borger heeft een compleet winkelaanbod. In het dorp bevinden zich verder ondermeer: huis- en tandarts en apotheek, scholen, kerk, goede recreatie- en sportvoorzieningen, een subtropisch zwembad, goede verbindingen openbaar vervoer, diverse detailhandel en horecagelegenheden. Borger ligt op de Drentse Hondsrug direct bij de snelweg N34 met goede verbindingen naar o.a. Assen, Emmen en Groningen.

Vraagprijs € 250.000,- k.k.