Bedrijfsaanbod

BORGER, Strengenweg 1 F

Op een kleinschalig bedrijventerrein gelegen BEDRIJFSRUIMTE die bestaat uit een bedrijfsruimte van 192 m² met kantoren op de begane grond (100 m²) en verdieping (103 m²). De bedrijfsruimte ligt achter een woning en is te bereiken via een pad dat naast de woning ligt. De opstal is gebouwd in 2004 en beschikt over energielabel A+. Bestemming: bedrijven, voor zover deze zijn genoemd in de milieucategorieën 1 en 2 van de bij het bestemmingsplan behorende Staat van bedrijven.

De kantoren zijn uitgerust met centrale verwarming met een combiketel, systeemplafonds, led-verlichting en airconditioning. Bedrijfsruimte met overheaddeur (circa 4,10 breed en 4,50 hoog), loopdeur, betonvloer en heater.

Indeling: entree en gang, 2 kantoren (27,5 m² met tuindeuren en 18 m²), kantine 23 m² met keukenblok (voorzien van koelkast en vaatwasmachine), toiletgroep (portaal, wastafel, toilet en urinoir), loods met betonvloer, oppervlakte 192 m².
Verdieping: overloop met kastenwand, archiefruimte, kantoor 22,6 m², kantoor/vergaderruimte 33 m² met kastenwand en CV-opstelling.

Huurtermijn: 5 jaar met 5 optiejaren, of in overleg te bepalen
Zekerheidstelling: bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur + BTW Huurprijsaanpassing: jaarlijks geïndexeerd
Betalingen: per maand bij vooruitbetaling

Huurprijs € 2.500,- per maand exclusief BTW en energieverbruik