Paardenobjecten

SCHOONOORD, Slenerweg 57 – VERKOCHT

Op een breed en diep perceel staat deze VRIJSTAANDE WONING (type semi-bungalow) met aangebouwde dubbele garage, vrijstaande stenen garage met houten berging en overkapping, tuin en weiland. De woning is traditioneel gebouwd in 1988. Voorzien van vloer-, spouwmuur- en dakisolatie, dubbele beglazing, centrale verwarming met een combiketel en 12 zonnepanelen die in 2022 zijn geplaatst. Bij de bouw zijn degelijke materialen toegepast.

Mooie ligging aan een doorgaande weg en op korte afstand van het dorpscentrum. De oppervlakte van het perceel is 9.099 m². De grond is gedeeltelijk als tuin in gebruik. Het perceel is voorzien van een hekwerk en het direct achter de woning gelegen weiland is bereikbaar via een eigen pad dat zich naast de tuin bevindt. Voldoende ruimte voor het houden van dieren! De dubbele garage is voorzien van spouwmuur- en dakisolatie, sectionaaldeuren met afstandbediening, een loopdeur, betonvloer, verwarming, elektra, water en een zolder (met houten verdiepingsvloer). De vrijstaande garage biedt plaats aan 1 auto.

Indeling: hal met plavuizenvloer en vide, toilet, werkkamer 8 m² met vaste kast, L-vormige woonkamer 31 m² met inbouwhaard, tuindeur en laminaatvloer, woonkeuken 13,5 m² voorzien van inbouwapparatuur en laminaatvloer, bijkeuken met provisie-/CV-ruimte en deur naar de garage die plaats biedt voor 2 auto’s, deze ruimte is ook voor andere (hobby)doeleinden geschikt (te maken).
Verdieping: overloop, 2 slaapkamers 16 en 18 m² (elk met bergruimte achter de knieschotten), de badkamer heeft een inloopdouche, wastafel, 2e toilet en een dakvenster.

Schoonoord is een dorp in de gemeente Coevorden, er wonen ruim 2.100 mensen. In het dorp bevinden zich diverse winkels (onder andere: slager, bakker, supermarkt, bouwmarkt, woninginrichting, drogist) en andere voorzieningen (zoals huis- en tandarts, voetbalvereniging, kerk, peuterspeelzaal, basisschool). De omgeving van Schoonoord is groen en bosrijk.