Referenties

'Verkoper van Houtvester Jansenweg 2-CH 11'

Het contact met de makelaar verliep professioneel, maar toch met een persoonlijke sfeer. Korte en duidelijke lijnen. Snelle reactie op vragen. Kortom TOP!! Dit geldt ook voor de fotograaf. Een zeer deskundige en goede fotoshoot. Complimenten.

Beoordeling: 8,3'Verkoper van Cereskade 36'

Prima makelaar die met je meedenkt op alle vlakken. Het huis was tot mijn verbazing al na 40 dagen verkocht. Ik kan deze makelaar iedereen van harte aanbevelen.

Beoordeling: 8,5'Verkoper van Dingspil 48'

Het contact met makelaar Oosterom was prima, we werden voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. De definitieve verkoop vond plaats binnen 3 maanden en is conform de verwachting. Al met al alleen maar positieve zaken.

Beoordeling: 9'Verkoper van Achter de Brinken 3'

Contact verliep goed. De makelaar neemt alle tijd, legt goed uit, is vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar.

Beoordeling: 8,8'Verkoper van Gasselterstraat 7 90'

Plezierig contact. Snelle terugkoppeling van ontwikkelingen. Correcte verwerking van documenten. Erg positief en zeker aan te bevelen.

Beoordeling: 9,8'Verkoper van Joannes Cuperuslaan 16'

Dit is de beste makelaar van Drenthe, hij geeft hele goede service en werkt echt voor jou, mijn huis heeft hij binnen een week verkocht. Top!

Beoordeling: 10Wat is mijn woning waard?

Wil je GRATIS een indicatie van de waarde van je woning? Maak nu een afspraak met ons.
Twitter berichten
Oosterom Makelaardij o.g.     -     Achter de Brink 31     -     9531 AZ Borger     -     T 0599 - 234605     -     E info@oosterom-makelaardij.nl