2e Exloermond - Zuiderdiep 54

Status: Verkocht

€ 275.000,- k.k.

Terug naar overzicht

Deel deze woning op:

Overzicht

Groot VRIJSTAAND GEBOUW met BOVENWONING, inpandige garage, carport en aangebouwde schuur. Het object is thans in gebruik als supermarkt met bedrijfswoning De huidige bestemming is detailhandel met bedrijfswoning. De gemeente heeft aangegeven tegen een woonbestemming geen bezwaren te hebben en dat is schriftelijk vastgelegd. Deze brief heeft u nodig als u het object als woonruimte met hypotheek wilt financieren. De wijziging van de bestemming gaat nog de nodige jaren duren omdat het bestemming...

Straat en Huisnummer: Zuiderdiep 54
Plaats: 2e Exloermond
Postcode: 9571 BC
Woningtype: Vrijstaande woning
Status Verkocht
€ 275.000,- k.k.
Download brochure

2e Exloermond - Zuiderdiep 54

Groot VRIJSTAAND GEBOUW met BOVENWONING, inpandige garage, carport en aangebouwde schuur. Het object is thans in gebruik als supermarkt met bedrijfswoning De huidige bestemming is detailhandel met bedrijfswoning. De gemeente heeft aangegeven tegen een woonbestemming geen bezwaren te hebben en dat is schriftelijk vastgelegd. Deze brief heeft u nodig als u het object als woonruimte met hypotheek wilt financieren. De wijziging van de bestemming gaat nog de nodige jaren duren omdat het bestemmingsplan halverwege 2022 is vastgesteld.

Het bouwjaar is 1980 (bron: BAG-viewer). Het object heeft onderhoud nodig aan onder andere het platte dak en houtwerken. De winkelruimte wordt verwarmd door middel van heteluchtverwarming die wordt aangestuurd door een gaskachel (verouderde installatie). De ruimte op de begane grond is geschikt (te maken) voor meerdere doeleinden. De bovenwoning is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing en centrale verwarming met een Remeha combiketel uit 2018.

Ligging aan een doorgaande weg met een verhard erf voor het pand. Hier is parkeerruimte voor 15 auto's. Via het pad naast het gebouw is de achtertuin bereikbaar. Achter het gebouw is een aangebouwde schuur met kanteldeur en een berging (totale oppervlakte 47 m²). Grondoppervlakte 1.990 m², de grond is eigendom.

Indeling begane grond: winkelruimte, gang met CV-ruimte, toiletgroep en kantine met keukenblok, verder een magazijn en een aparte bergruimte met buitendeur, totale oppervlakte 625 m². De winkelruimte is voorzien van een tegelvloer en systeemplafonds met led verlichting, het magazijn is voorzien van een tegelvloer en de ruimte achter het magazijn heeft een houten vloer. Via een gang naast de garage en de trap aan de voorzijde van het gebouw is de galerij bereikbaar, de galerij geeft toegang tot de:
Bovenwoning: hal met toilet, woonkamer met gashaard en open keuken die is voorzien van inbouwapparatuur, gang, 3 slaapkamers (11 m² met balkon, 11 m² en 14 m²), de badkamer is voorzien van een douche en wastafelmeubel, via de berging/bijkeuken (met CV en wrigoedaansluiting) is het dakterras bereikbaar, het dakterras is overdekt, onderhoudsarm en voorzien van spots.
Zolder: bevloerde bergruimte.

Straat en Huisnummer: Zuiderdiep 54
Plaats: 2e Exloermond
Postcode: 9571 BC
Woningtype: Vrijstaande woning
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Inhoud: 2.625 m3
Bouwjaar: 1980
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Woonoppervlakte: 108 m2
Perceeloppervlakte: 1.990 m2
Type tuin: Achtertuin
Verwarming: CV ketel, Hete lucht verwarming, Gaskachels
Warm water: CV ketel, Geiser eigendom
Type dak: Zadeldak
Isolatie: Gedeeltelijk dubbelglas

Klik op een plattegrond om deze te vergroten