Assen - Vaart Z.Z. 25A

Status: Verkocht

€ 375.000,- k.k.

Terug naar overzicht

Deel deze woning op:

Overzicht

Wonen op een unieke locatie in het centrum van Assen! Op de begane grond gesitueerd APPARTEMENT met berging, tuin op het zuiden en parkeerplaats. Het appartement in een monument en bevindt zich in een gebouw dat oorspronkelijk werd gebouwd in 1782. Het oorspronkelijke woonhuis bestond uit twee smalle panden die omstreeks 1875 zijn samengevoegd. In 1930 is bij een inwendige verbouwing de ruimte-indeling gewijzigd en is het pand opgesplitst in twee woningen. In het monumentale pand bevindt zich...

Straat en Huisnummer: Vaart Z.Z. 25A
Plaats: Assen
Postcode: 9401 GG
Status Verkocht
€ 375.000,- k.k.
Download brochure

Assen - Vaart Z.Z. 25A

Wonen op een unieke locatie in het centrum van Assen! Op de begane grond gesitueerd APPARTEMENT met berging, tuin op het zuiden en parkeerplaats. Het appartement in een monument en bevindt zich in een gebouw dat oorspronkelijk werd gebouwd in 1782. Het oorspronkelijke woonhuis bestond uit twee smalle panden die omstreeks 1875 zijn samengevoegd. In 1930 is bij een inwendige verbouwing de ruimte-indeling gewijzigd en is het pand opgesplitst in twee woningen. In het monumentale pand bevindt zich een drietal unieke appartementen.

Het appartement is voorzien van centrale verwarming met een HR combiketel en grotendeels gevelisolatie en grotendeels dubbele beglazing. De keuken is gedateerd en dient vernieuwd te worden. Achter het appartement is een ruime stadstuin die op het zuiden is gesitueerd. De tuin is bereikbaar via de openslaande deuren vanuit de woonkeuken. Aan de voorzijde is er vanuit de woonkamer uitzicht op de Vaart. Door middel van een automatische slagboom is het parkeerterrein achter het gebouw bereikbaar, hier is een eigen parkeerplaats.

Indeling hal, de woonkamer van 30 m² heeft een houten vloer, een schouw en door de raampartij in de voorgevel is er uitzicht over de Vaart, 2 vetrekken die elk als slaapkamer werden gebruikt (13 m² met CV-opstelling en buitendeur en 13 m²), gang, toilet, badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel, aan de achterzijde bevindt zich de woonkeuken van 29 m² met eenvoudige keukeninrichting en erker met tuindeuren die toegang bieden aan de tuin.

- op loopafstand van de binnenstad
- bijdrage VvE € 175,- per maand
- eigen parkeerplaats op het terrein achter het gebouw

Straat en Huisnummer: Vaart Z.Z. 25A
Plaats: Assen
Postcode: 9401 GG
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 375.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Inhoud: 405 m3
Bouwjaar: 1782
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 118 m2
Perceeloppervlakte: 13 m2
Type tuin: Achtertuin
Verwarming: CV ketel
Warm water: CV ketel
Type dak: Zadeldak
Isolatie: Dubbelglas

Klik op een plattegrond om deze te vergroten