Borger - Hoofdstraat 90

Status: Verkocht

€ 350.000,- k.k.

Terug naar overzicht

Deel deze woning op:

Overzicht

Op een mooie locatie (hoek Hoofdstraat-Westdorperstraat) staat deze VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde garage/berging en tuin rondom. De achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft een berging (deed dienst als vogelverblijf) en tuinhuis. De woning is in 1959 gebouwd en verkeert in oorspronkelijke (verouderde) staat. Voorzien van centrale verwarming met een moederhaard, gedeeltelijk dubbel glas, spouwmuren in het woongedeelte en betonvloeren op de begane grond en verdieping. De oppervlakte van ...

Straat en Huisnummer: Hoofdstraat 90
Plaats: Borger
Postcode: 9531 AJ
Woningtype: Vrijstaande woning
Status Verkocht
€ 350.000,- k.k.
Download brochure

Borger - Hoofdstraat 90

Op een mooie locatie (hoek Hoofdstraat-Westdorperstraat) staat deze VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde garage/berging en tuin rondom. De achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft een berging (deed dienst als vogelverblijf) en tuinhuis. De woning is in 1959 gebouwd en verkeert in oorspronkelijke (verouderde) staat. Voorzien van centrale verwarming met een moederhaard, gedeeltelijk dubbel glas, spouwmuren in het woongedeelte en betonvloeren op de begane grond en verdieping. De oppervlakte van het perceel eigen grond is 880 m². Een woning die u naar eigen smaak en inzicht kunt moderniseren.

Indeling: overdekte entree onder de carport, hal, toilet, slaap- of werkkamer met vaste kast, woonkamer met rookkanaal en tuindeuren, keuken voorzien van keukenblok met koelkast en afzuigkap (losse gaskookplaat en losse vaatwasmachine zijn over te nemen), provisiekelder en deuren naar de hal en de garage/berging. De L-vormige garage/berging is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur, wateraansluiting, elektra, radiator en een deur naar de achtertuin.
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, kamer waarin zich een toilet en witgoedaansluiting bevinden (dit was oorspronkelijk een slaapkamer), badkamer met douche, wastafel, geiser (eigendom) en deur met toegang naar het platte dak (boven de garage/berging).
Zolder: via een vlizotrap bereikbare bevloerde bergruimte.

Het centrum van het zanddorp Borger heeft een compleet winkelaanbod. In het dorp bevinden zich verder onder andere een huis- en tandarts, apotheek, scholen, kerk, subtropisch zwembad, recreatie- en sportvoorzieningen, diverse horecagelegenheden en het cultuurhistorische Hunebedcentrum. Borger ligt op de Drentse Hondsrug direct bij de rijksweg N34 met goede verbindingen naar o.a. Assen, Emmen en Groningen en de N374 naar Stadskanaal.

Straat en Huisnummer: Hoofdstraat 90
Plaats: Borger
Postcode: 9531 AJ
Woningtype: Vrijstaande woning
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 350.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Inhoud: 365 m3
Bouwjaar: 1959
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 5
Woonoppervlakte: 96 m2
Perceeloppervlakte: 880 m2
Type tuin: Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras
Verwarming: Moederhaard
Warm water: Geiser eigendom
Type dak: Zadeldak
Isolatie: Gedeeltelijk dubbelglas, Voorzetramen

Klik op een plattegrond om deze te vergroten