Drouwen - Gasselterstraat 7-105

Status: Verkocht

€ 95.000,- k.k.

Terug naar overzicht

Deel deze woning op:

Overzicht

Zie je jezelf al helemaal tot rust komen in de Drentse natuur? Beschut gelegen VRIJSTAANDE STENEN RECREATIEWONING op 488 m² eigen grond. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1960 en in 2019 intern aangepast aan de eisen van nu (met onder andere een massief houten Wengé vloer, een complete inbouwkeuken, een nieuwe badkamer, een nieuwe groepenkast elektra en een recent rookkanaal). De woning werd door de huidige eigenaar uitsluitend zelf gebruikt (niet verhuurd). Verhuur is mogelijk via bem...

Straat en Huisnummer: Gasselterstraat 7-105
Plaats: Drouwen
Postcode: 9533 PC
Woningtype: Vrijstaande woning
Status Verkocht
€ 95.000,- k.k.
Download brochure

Drouwen - Gasselterstraat 7-105

Zie je jezelf al helemaal tot rust komen in de Drentse natuur? Beschut gelegen VRIJSTAANDE STENEN RECREATIEWONING op 488 m² eigen grond. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1960 en in 2019 intern aangepast aan de eisen van nu (met onder andere een massief houten Wengé vloer, een complete inbouwkeuken, een nieuwe badkamer, een nieuwe groepenkast elektra en een recent rookkanaal). De woning werd door de huidige eigenaar uitsluitend zelf gebruikt (niet verhuurd). Verhuur is mogelijk via bemiddeling van het park.

Ligging op een rustig gedeelte van het park in een bosachtige omgeving. Voorzien van muurisolatie, dubbele beglazing en centrale verwarming met een HR combiketel uit 2018 en radiatoren. De tuin ligt rondom de woning, de achtertuin met terras is heel besloten en op het zuidwesten gesitueerd. Vrijheid en rust in optima forma!

Indeling: de entree bevindt zich aan de achterzijde, de woonkamer heeft ingebouwde boekenkasten en een half open keuken die is voorzien van inbouwapparatuur (totaal 27 m² met CV-kast en massief houten vloer), slaapkamer met aangrenzende badkamer: hierin bevinden zch een douchehoek, wastafelmeubel, wasmachine aansluiting en toilet.

- in 2018 voorzien van nieuwe dakbedekking
- uitbouwen is mogelijk (hiervoor is toestemming van het park en een vergunning van de gemeente nodig)
- de jaarlijkse parkbijdrage is voor 2022 € 1.103,44 incl. BTW, bij verhuur via het park vanaf 6 weken per jaar geldt een korting op de jaarlijkse parkbijdrage van € 459,99 incl. BTW

Recreatiepark 'Het Drouwenerzand' ligt op de Hondsrug tussen Borger en Gasselte, direct grenzend aan natuurgebied Het Drouwenerzand (onderdeel van Het Drentse Landschap) dat wordt gekenmerkt door bos-, heide- en stuifzandgebied met veel wandel- en fietspaden. In de omgeving kunt u leuke uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar het Hunebedcentrum in Borger, Boomkroonpad, Drents Museum Assen of de dierentuin in Emmen. Het recreatiepark ligt centraal ten opzicht van grotere plaatsen. Assen, Emmen en Groningen zijn binnen een half uur per auto te bereiken. Het park beschikt over diverse faciliteiten waaronder een restaurant, fietsverhuur, wasserette, sportveld en een leuk attractiepark.

Straat en Huisnummer: Gasselterstraat 7-105
Plaats: Drouwen
Postcode: 9533 PC
Woningtype: Vrijstaande woning
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 95.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Inhoud: 155 m3
Bouwjaar: 1960
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Woonoppervlakte: 42 m2
Perceeloppervlakte: 488 m2
Type tuin: Tuin rondom, Zonneterras
Verwarming: CV ketel
Warm water: CV ketel
Type dak: Zadeldak
Isolatie: Muurisolatie, Dubbelglas

Klik op een plattegrond om deze te vergroten