Drouwen - Gasselterstraat 7-106

Status: Verkocht

€ 115.000,- k.k.

Terug naar overzicht

Deel deze woning op:

Overzicht

Helemaal tot rust komen in de Drentse natuur! Beschut gelegen VRIJSTAANDE STENEN RECREATIEWONING met vrijstaande houten berging (2,70 m¹ x 2,40 m¹) op 483 m² eigen grond. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1960. Ligging op een rustig gedeelte van het park in een bosachtige omgeving. Voorzien van centrale verwarming met een combiketel en radiatoren. De tuin ligt rondom de woning, aan de voorzijde bevindt zich een overdekt terras en de achtertuin met terras is heel besloten en op het zui...

Straat en Huisnummer: Gasselterstraat 7-106
Plaats: Drouwen
Postcode: 9533 PC
Woningtype: Vrijstaande woning
Status Verkocht
€ 115.000,- k.k.
Download brochure

Drouwen - Gasselterstraat 7-106

Helemaal tot rust komen in de Drentse natuur! Beschut gelegen VRIJSTAANDE STENEN RECREATIEWONING met vrijstaande houten berging (2,70 m¹ x 2,40 m¹) op 483 m² eigen grond. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1960. Ligging op een rustig gedeelte van het park in een bosachtige omgeving. Voorzien van centrale verwarming met een combiketel en radiatoren. De tuin ligt rondom de woning, aan de voorzijde bevindt zich een overdekt terras en de achtertuin met terras is heel besloten en op het zuidwesten gesitueerd. Vrijheid en rust in optima forma!

Indeling: de entree bevindt zich aan de achterzijde van de woning, de woonkamer heeft ingebouwde kasten en een half open keuken die is voorzien van een afzuigkap en kookplaat, 2 slaapkamers (elk met inbouwkasten), gecombineerde douche- en toiletruimte met wastafel, achter de woning bevindt zich de CV-ruimte.

- aanbod is inclusief inventaris
- de woning wordt als vakantieverblijf verhuurd, verhuur kan uitsluitend via bemiddeling van het park
de jaarlijkse parkbijdrage is voor 2023 € 1.209,38 incl. BTW, bij verhuur via het park vanaf 6 weken per jaar geldt een korting op de jaarlijkse parkbijdrage van € 504,15 incl. BTW

Recreatiepark 'Het Drouwenerzand' ligt op de Hondsrug tussen Borger en Gasselte, direct grenzend aan natuurgebied Het Drouwenerzand (onderdeel van Het Drentse Landschap) dat wordt gekenmerkt door bos-, heide- en stuifzandgebied met veel wandel- en fietspaden. In de omgeving kunt u leuke uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar het Hunebedcentrum in Borger, Boomkroonpad, Drents Museum Assen of de dierentuin in Emmen. Het recreatiepark ligt centraal ten opzicht van grotere plaatsen. Assen, Emmen en Groningen zijn binnen een half uur per auto te bereiken. Het park beschikt over diverse faciliteiten waaronder een restaurant, fietsverhuur, wasserette, sportveld en een leuk attractiepark.

Straat en Huisnummer: Gasselterstraat 7-106
Plaats: Drouwen
Postcode: 9533 PC
Woningtype: Vrijstaande woning
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 115.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Inhoud: 120 m3
Bouwjaar: 1960
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 36 m2
Perceeloppervlakte: 483 m2
Type tuin: Tuin rondom, Zonneterras
Verwarming: CV ketel
Warm water: CV ketel
Type dak: Zadeldak

Klik op een plattegrond om deze te vergroten