Drouwen - Gasselterstraat 7-125

Status: Verkocht

€ 95.000,- k.k.

Terug naar overzicht

Deel deze woning op:

Overzicht

Op recreatiepark 'Het Drouwenerzand' staat deze vergrote GESCHAKELDE RECREATIEWONING met 2 slaapkamers en parkeerplaats, op 395 m² eigen grond. Het bouwjaar is 1965. De woning werd omstreeks 2011 aanzienlijk vergroot en heeft nu een oppervlakte van 71 m². Voorzien van centrale verwarming met een combiketel en gedeeltelijk vloerverwarming, dubbele beglazing. Bij de woning is ruimte om te parkeren en de tuin met gazon en zonneterras (patio) bestaat uit een voor- en zijtuin. De voortuin is op ...

Straat en Huisnummer: Gasselterstraat 7-125
Plaats: Drouwen
Postcode: 9533 PC
Woningtype: Geschakelde woning
Status Verkocht
€ 95.000,- k.k.
Download brochure

Drouwen - Gasselterstraat 7-125

Op recreatiepark 'Het Drouwenerzand' staat deze vergrote GESCHAKELDE RECREATIEWONING met 2 slaapkamers en parkeerplaats, op 395 m² eigen grond. Het bouwjaar is 1965. De woning werd omstreeks 2011 aanzienlijk vergroot en heeft nu een oppervlakte van 71 m². Voorzien van centrale verwarming met een combiketel en gedeeltelijk vloerverwarming, dubbele beglazing. Bij de woning is ruimte om te parkeren en de tuin met gazon en zonneterras (patio) bestaat uit een voor- en zijtuin. De voortuin is op het zuiden gesitueerd.

Indeling: hal met plavuizenvloer, CV-kast en witgoedaansluiting, gecombineerde douche- en toiletruimte met wastafelmeubel, woonkamer met laminaatvloer, tuindeur, gelhaard en open keuken (die is voorzien van een plavuizenvloer en inbouwapparatuur) totaal 40 m², 2 slaapkamers (9 m² met vaste kast en 8 m² met wastafel).

Recreatiepark 'Het Drouwenerzand' ligt op de Hondsrug tussen Borger en Gasselte, direct grenzend aan natuurgebied. Het Drouwenerzand (onderdeel van Het Drentse Landschap) dat wordt gekenmerkt door bos-, heide- en stuifzandgebied met veel wandel- en fietspaden. In de omgeving kunt u leuke uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar het Hunebedcentrum in Borger, Boomkroonpad, Drents Museum Assen of de dierentuin in Emmen. Het recreatiepark beschikt over diverse faciliteiten waaronder een restaurant, fietsverhuur, wasserette, sportveld en een leuk en hoog gewaardeerd attractiepark.

- de woning wordt niet verhuurd
- tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan in de vakantiewoning
- aanbod is inclusief de inventaris
- hal, keuken en badkamer met vloerverwarming
- de jaarlijkse parkbijdrage is € 1.103,44 incl. BTW (2022), bij verhuur via het park vanaf 6 weken per jaar geldt een korting op de jaarlijkse parkbijdrage van € 459,99 (incl. BTW)

Straat en Huisnummer: Gasselterstraat 7-125
Plaats: Drouwen
Postcode: 9533 PC
Woningtype: Geschakelde woning
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 95.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Inhoud: 240 m3
Bouwjaar: 1965
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 71 m2
Perceeloppervlakte: 395 m2
Type tuin: Voortuin, Zijtuin, Patio atrium, Zonneterras
Verwarming: CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water: CV ketel
Type dak: Plat dak
Isolatie: Gedeeltelijk dubbelglas

Klik op een plattegrond om deze te vergroten