Gasselte - De Brinken 12

Status: Verkocht

€ 325.000,- k.k.

Terug naar overzicht

Deel deze woning op:

Overzicht

Op een mooie locatie aan de brink staat deze VRIJSTAANDE WONING met aanbouw, serre en vrijstaande stenen garage op 846 m² grond. Deze woning, gebouwd in 1950, heeft een charmante uitstraling. In 2002 is de woning uitgebreid met een serre. De garage is gebouwd in 1977. De laatste jaren is weinig onderhoud verricht aan het interieur. De woning is gelegen in een prachtige omgeving in een rustig Hondsrugdorp tussen de grotere plaatsen Borger, Gieten en Stadskanaal. In deze dorpen zijn alle basis...

Straat en Huisnummer: De Brinken 12
Plaats: Gasselte
Postcode: 9462 PE
Woningtype: Vrijstaande woning
Status Verkocht
€ 325.000,- k.k.
Download brochure

Gasselte - De Brinken 12

Op een mooie locatie aan de brink staat deze VRIJSTAANDE WONING met aanbouw, serre en vrijstaande stenen garage op 846 m² grond. Deze woning, gebouwd in 1950, heeft een charmante uitstraling. In 2002 is de woning uitgebreid met een serre. De garage is gebouwd in 1977. De laatste jaren is weinig onderhoud verricht aan het interieur. De woning is gelegen in een prachtige omgeving in een rustig Hondsrugdorp tussen de grotere plaatsen Borger, Gieten en Stadskanaal. In deze dorpen zijn alle basisvoorzieningen beschikbaar.

Gasselte heeft een goede ontsluiting via de N34 naar Emmen, Assen en Groningen en is ook bereikbaar per openbaar vervoer. In de directe woonomgeving zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen met vele wandel- en fietspaden.

De woning is voorzien van centrale verwarming met een huurketel (geplaatst in 2020) en als warmwatervoorziening fungeert een boiler (huurtoestel). Grotendeels voorzien van dubbele- en HR beglazing. Bij de woning is voldoende ruimte om te parkeren. De goed onderhouden tuin bestaat uit een voor-, zij- en achtertuin met gazon en fruitbomen. De besloten achtertuin ligt op het zuidwesten.

Indeling: hal, provisiekelder, woonkamer met rookkanaal (tot en met de slaapkamer op de verdieping) en serre totaal 38 m², kleine slaapkamer met wastafel en vaste kast, de keuken is voorzien van een afzuigkap, fornuis en een koelkast, in het achterhuis bevinden zich de volgende vertrekken: een hal met toilet, bijkeuken met buitendeur, gang met CV-opstelling en witgoedaansluiting, werkkamer met vast bureau.
Verdieping: overloop, slaapkamer, eenvoudige badruimte met douche, wastafel en toilet, bergruimte achter de knieschotten.

Gasselte ligt op de Drentse Hondsrug (zandgrond). Er wonen ongeveer 1.825 mensen. Het dorp beschikt over een bakkerij, basis school, kerk, sportvelden, 18-holes golfbaan, manege, benzinestation en meerdere recreatie- en horecagelegenheden.

Straat en Huisnummer: De Brinken 12
Plaats: Gasselte
Postcode: 9462 PE
Woningtype: Vrijstaande woning
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 325.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Inhoud: 370 m3
Bouwjaar: 1950
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 104 m2
Perceeloppervlakte: 846 m2
Type tuin: Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras
Verwarming: CV ketel
Warm water: Gasboiler huur
Type dak: Zadeldak
Isolatie: Grotendeels dubbelglas

Klik op een plattegrond om deze te vergroten