Ees - Buinerweg 8-506

Status: Verkocht

€ 195.000,- k.k.

Terug naar overzicht

Deel deze woning op:

Overzicht

Heerlijk tot rust komen in je eigen vakantiewoning? In Drenthe, op het bekende park 'Het Land van Bartje', staat deze VRIJSTAANDE STENEN RECREATIEWONING met inpandige berging en tuin rondom. Het perceel heeft een oppervlakte van 610 m² (eigen grond). Deze woning, een type 6D5, wordt niet verhuurd (uitsluitend door de eigenaar zelf gebruikt, met kenmerken 'geen huisdieren' en 'niet-roken'). Het sanitair in de woning is in april 2023 vervangen naar de nieuw Landal standaard voor verhuur, voor ...

Straat en Huisnummer: Buinerweg 8-506
Plaats: Ees
Postcode: 9536 PG
Woningtype: Vrijstaande woning
Status Verkocht
€ 195.000,- k.k.
Download brochure

Ees - Buinerweg 8-506

Heerlijk tot rust komen in je eigen vakantiewoning? In Drenthe, op het bekende park 'Het Land van Bartje', staat deze VRIJSTAANDE STENEN RECREATIEWONING met inpandige berging en tuin rondom. Het perceel heeft een oppervlakte van 610 m² (eigen grond). Deze woning, een type 6D5, wordt niet verhuurd (uitsluitend door de eigenaar zelf gebruikt, met kenmerken 'geen huisdieren' en 'niet-roken'). Het sanitair in de woning is in april 2023 vervangen naar de nieuw Landal standaard voor verhuur, voor rekening van de huidige eigenaar, zie impressie hiervan bij 'Foto's'.

De woning heeft een gewilde ligging dichtbij de centrumvoorziening van het park en de ponyranch. Gebouwd in 1997 en goed geïsoleerd met dak-, gevel- en vloerisolatie, dubbele beglazing en heeft centrale verwarming met een HR combiketel (2018). Energielabel C. De woning verkeert in prima staat. Bij de woning is ruimte om te parkeren en de grote achtertuin met zonneterras is op het zuiden georiënteerd. Dit type woning 6D5 doet het uitstekend in de verhuur, heeft een hoge bezettingsgraad.

Recreatiepark 'Het Land van Bartje' ligt op de Drentse Hondsrug, direct grenzend aan uitgestrekte Staatsbossen en vlakbij het toeristische Borger (een plaats met een groot aantal winkels en voorzieningen). Het park heeft veel faciliteiten, waaronder zwembaden (binnen- en buitenzwembad), restaurants, winkel, beauty & wellness, kids club en speelplaats 'Bartje's Boerderij', ponyranch, minigolfbaan, fietsverhuur, pumptrack baan, wasserette en tennisbaan. Direct bij het park ligt een golfbaan (Country Golf Ees). Grote plaatsen (Assen, Emmen, Groningen) zijn vlot per auto of openbaar vervoer te bereiken.

Indeling: hal, nieuw toilet, slaapkamer, nieuwe badkamer (met ondermeer douche en wastafel), tuingerichte woonkamer met schuifpui, inbouwkast en een half open keuken (geplaatst in 2018) voorzien van inbouwapparatuur (afzuigkap, gaskookplaat, koelkast, vaatwasmachine en oven) totaal 27 m², inpandige berging/CV-ruimte.
Verdieping: overloop met 2e toilet (wandcloset) en 2 slaapkamers.

- begane grond en verdieping met laminaatvloeren
- nieuw sanitair, in april 2023 aangebracht, zie impressie hiervan bij 'Foto's'
- de woning is erg toegankelijk doordat één van de drie slaapkamers en de badkamer zich op de begane grond bevinden
- de inventaris is bij de prijs inbegrepen, inclusief wasmachine en 4 fietsen
- mooie locatie niet ver van de ingang van het park
- uitstekende verhuurmogelijkheden via Landal GreenParks (type woning 6D5) door hoog serviceniveau in combinatie met goede prijs-/kwaliteitverhouding van de accommodatie

Straat en Huisnummer: Buinerweg 8-506
Plaats: Ees
Postcode: 9536 PG
Woningtype: Vrijstaande woning
Status: Verkocht
Vraagprijs: € 195.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg
Inhoud: 240 m3
Bouwjaar: 1997
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Woonoppervlakte: 73 m2
Perceeloppervlakte: 610 m2
Type tuin: Tuin rondom, Zonneterras
Verwarming: CV ketel
Warm water: CV ketel
Type dak: Zadeldak
Isolatie: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas

Klik op een plattegrond om deze te vergroten