Referenties

'Verkoper van Ericapark 6'

Er was altijd een snelle en inhoudelijk voortreffelijke communicatie. Veranderingen in geplande zaken werden prima doorgegeven.

Beoordeling: 9'Verkoper van De Lijnstukken 6'

De samenwerking was goed met Oosterom. Steeds werd er teruggekoppeld als er een bezichtiging was geweest. Ze hebben een goede kennis van de woningmarkt.

Beoordeling: 8,3'Aankoper van Gieterstraat 5'

We hadden een woning in Rolde, te koop staand, op het oog om die, zo mogelijk, aan te kopen. En besloten daarvoor een makelaar in te schakelen. Oosterom Makelaardij o.g. te Borger is een uitstekende keus gebleken. Het team daar is aimabel, nuchter, accuraat, meedenkend, bereikbaar, komt met en staat open voor ideeën, is coöperatief en efficiënt. Dit kantoor was voor ons de “sleutel” tot de woning in kwestie. Met dank, onder meer voor de prima samenwerking.

Beoordeling: 8,8'Verkoper van Buinerweg 8-420'

Prima makelaar die zijn vak verstaat. Communicatie is goed geregeld. Meer dan tevreden!

Beoordeling: 9'Verkoper van Hunzedal 7'

We werden met van alles op de hoogte gehouden. Erg vriendelijk en begripvol, omdat het om ons moeders huis ging. Super. Het huis is dan ook snel verkocht voor een mooie prijs.

Boordeling: 9'Verkoper van Trechterbeker 5'

Perfect geregeld! Het liep goed en snel verkocht, ook de afwikkeling was goed en snel geregeld. Team Oosterom bedankt!

Beoordeling: 9Gratis waardebepaling?

Wilt u een GRATIS waardebepaling van uw woning? Maak dan nu een afspraak met ons.
Twitter berichten
Oosterom Makelaardij o.g.     -     Achter de Brink 31     -     9531 AZ Borger     -     T 0599 - 234605     -     E info@oosterom-makelaardij.nl