Referenties

'Verkoper van Trechterbeker 5'

Perfect geregeld! Het liep goed en snel verkocht, ook de afwikkeling was goed en snel geregeld. Team Oosterom bedankt!

Beoordeling: 9'Aankoper van Hoofdstraat 59 D'

Zonder de bemiddeling van A. Oosterom hadden wij deze woning niet kunnen kopen. Er was veel geduld en doorzettingsvermogen voor nodig.

Beoordeling: 10'Verkoper van Gasselterstraat 7-194'

Van begin tot het eind goede begeleiding en goed geïnformeerd. Duidelijke afspraken en goed bereikbaar voor eventuele vragen.

Beoordeling: 9'Aankoper van Hoofdstraat 177'

Net zoals bij de verkoop van onze woning ook zeer te spreken over het zoeken naar en de aankoop van onze nieuwe woning door deze makelaar. De makelaar begreep goed naar wat voor soort woning wij op zoek waren. Hij bracht ons op de hoogte als er een woning op de markt kwam die aan onze wensen voldeed. Tijdens de aankoop van onze woning werden wij zeer goed begeleid en doorliepen we samen alle stappen die nodig waren om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen voor de aankoop van de woning. Kortom zeer actieve en deskundige makelaar.

Beoordeling: 10'Verkoper van Dollard 9'

De makelaar is zeer actief. Regelmatig contact over het verloop van de verkoop, maar ook over de aankoop van onze nieuwe woning.

Beoordeling: 10'Verkoper van Dingspil 52'

Addy Oosterom is een deskundige en vriendelijke makelaar. Hij is behulpzaam en betrouwbaar. Dit geldt natuurlijk ook voor de collega’s op zijn kantoor!

Beoordeling: 9,8Gratis waardebepaling?

Wilt u een GRATIS waardebepaling van uw woning? Maak dan nu een afspraak met ons.
Twitter berichten
Oosterom Makelaardij o.g.     -     Achter de Brink 31     -     9531 AZ Borger     -     T 0599 - 234605     -     E info@oosterom-makelaardij.nl